Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Προβολή και συζήτηση σε συνεργασία με Κινηματογραφική Λέσχη Άνδρου

Την Τρίτη 19 Ιουλίου 2011, στις 21.15' στο θερινό χώρο του Κινηματοθεάτρου Χώρας, σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε τις προβολές της Κινηματογραφικής Λέσχης Άνδρου, οι οποίες πραγματοποιούνται σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Μία εκ των 2 σημαντικών ταινιών που θα προβληθούν αφορά το ζήτημα της διαχείρισης απορριμμάτων.
Πιο συγκεκριμένα θα προβληθεί η ταινία :

Ωκεανοί από πλαστικό / The Mermaid’s Tears: Oceans of Plastic της Σαντρίν Φεϊντέλ (Βραβείο τηλεοπτικής προβολής της ΕΡΤ 3 στο 12ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης – Εικόνες του 21ου Αιώνα) και μία μικρή ιδέα για την ταινία : "Οι ωκεανοί εξελίσσονται ραγδαία στις χωματερές της γης. Κάθε τετραγωνικό χιλιόμετρο ωκεανού περιέχει κατά μέσο όρο 74.000 κομμάτια πλαστικού. Μια «πλαστική σούπα» απορριμμάτων που σκοτώνει εκατοντάδες χιλιάδες ζώα κάθε χρόνο και διοχετεύει χημικά στην τροφική αλυσίδα.", περισσότερες πληροφορίες καθώς και trailer της ταινίας στην ιστοσελίδα της Κινηματογραφικής Λέσχης Άνδρου εδώ.

Μέλη της πρωτοβουλίας μας θα βρίσκονται στην προβολή της Κινηματογραφικής Λέσχης Άνδρου, προκειμένου να ακολουθήσει συζήτηση

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger